Center for Liberal Strategies

12 февруари, 2010

Предложение до Ректора на УНСС: братя Галеви доценти по междуфирмена конкуренция!

Публикувано в: Uncategorized — Daniel @ 10:09

Предвид информацията в медиите, че Алексей Петров обучава студенти на УНСС по защита на фирмената тайна, както и разкриването на тайните на конкурента, би могло да се помисли за създаване на цял модул по междуфирмена конкуренция с участието на други изявени „практици” в областта, като братя Галеви, например.

 

Преди да се пристъпи към това, налага се да се изясни един останал в страни от общественото внимание въпрос: доцентурата на преподавателя Петров истинска ли е, или е част от прикритието му като „агент под прикритие”? Ако второто е вярно, би могло и братя Галеви да получат позиции на доценти, предвид огромния им опит и възникналите вече прецеденти.

 

В по-общ план, при приемането на новия закон за „академичния състав” би могло да се помисли за въвеждане на специални звания, като „доцент под прикритие” и „професор под прикритие”, тъй като много учебни заведения в страната така или иначе произвеждат такива специалисти.1 Коментар »

  1. Хубаво предложение. Така най-сетне ще се легализира мощното от край време присъствие на бившата и настоящата ДС в тази сфера.:)

    Коментар от Пламен Даракчиев — 14 февруари, 2010 @ 08:07

RSS хранилка за коментарите по тази публикация. Адрес за TrackBack

Вашият коментар

Задвижвано от WordPress